May 14, 2007

Vorbim de nesimtire, si ...

Whew, ce am vazut m-a facut sa simt ca lumea chiar e tampita (unii oameni).
Oke, despre ce este vorba ? Despre Seby, cel care a scris mai alaturi la chat-ul flash. Bun, in primul rand alaturi am scris despre nesimtire si needucare, si intra el cu tupeu si incepe sa-si bage putza lui de copil de 10 ani in cel care a scris mai devreme "neatza fetele". Pe deasupra il mai face si idiot. De ce ? Nu stiu, poate ii place sa se simta el mai mare prin tupeul asta. Inteleg ca fiecare e cel mai mare in fata monitorului, dar trebuie sa mai tinem cont si de o educatie corecta pe care singuri trebuie sa ne-o facem, in primul rand pentru ca sa nu rada altii de noi, si sa ne faca niste needucati, si in al doilea rand pentru respectul de sine.
Si alta chestie interesanta, mai sus seby scrie "super site-ul, buna treaba". Oke, ce i-o fi placut la site(ma rog, e blog de fapt dar nu asta conteaza)? Ca vad ca nu are deloc habar de continut, daca era sa si citeasca, nu cred ca-si mai baga el scula lui in persoana care a postat inaintea lui. Ii placea cumva cum arata site-ul ? Sau ii placea chat-ul ? Deci stiu sigur ca o sa citeasca si ii spun sa se apuce iar de un joc si sa nu mai deschida gura/tasteze pana nu invatata sa se educe singur !
Observ ca sunt cat mai putine persoane care au un bun simt, cat de mic, in ziua de azi, restul, mai ales destia ca Seby, sunt niste lepadaturi, ca nu am cum sa le numesc altfel, nu inteleg cum poate sa fie unii atat de nesimtiti, mai ales la varsta lui sa injure asa pe toata lumea, fara sa gandeasca inainte ce a scrie ceva.
*sa nu mai zicem de nenumaratele ori cand m-a injurat pe mine, dar na, prima data lasa-l ca e mic, a doua oara indiferenta pentru o saptamana, dar persoanele de genul lui ar trebui izolate de restul lumii sa simta ce rau este singur.
Acum o spun cu cea mai mica suparare: aveti de ales, ori sa va gasiti ceva de facut pe pc (un joc ceva) ori va decideti odata sa invatati sa va educati vorbirea in primul rand, ca deja cand vad un tampit desta ca voi mi se face greata de forumuri/bloguri, sau va duceti si voi in oras cu o gasca de 'buna calitate' :P

No comments: